Novosadski informativni portal 021

Novi Sad - Hronološki

Moguće gužve zbog radova na putevima

Radnici "Puta" ovih dana, ali ne i noći, rade na označavanju horizontalne signalizacije na kolovozima, pa su zbog toga na pojedinim gradskim bulevarima i ulicama moguće gužve.

Uskoro dojava požara SMS-om

Osobe oštećenog sluha uskoro će moći lakše da kontaktiraju sa vatrogasnom službom u slučaju izbijanja požara, jer Vatrogasni savez planira da uvede broj za SMS poruke.

Bubnjević: Nisam prodavao "Slučaj Nacionalni stroj"

Novoizabrani član Upravnog odbora Radiotelevizije Vojvodine Dalibor Bubnjević iz Zrenjanina demantovao je navode više nevladinih organizacija okupljenih u "Građanskoj Vojvodini" da je vodio marketing knjige "Slučaj Nacionalni stroj" Gorana Davidovića.

Uskršnji koncert za pacijente

Uskršnjim koncertom za pacijente, u sklopu projekta "Humanizacija Instituta" čiji je cilj stvaranje prijatnijeg i humanijeg okruženja bolnice, obeležen je predstojeći praznik u Institutu za kardiovaskularne bolesti Vojvodine.

Nema besnila u gradu

Zbog ujeda pasa lutalica Pasterovom zavodu se javi oko 100 ljudi mesečno, ali Novosađani ne treba da brinu zbog besnila.

Gradska kuća prekinula bojkot Radija 021

Nakon što smo objavili kako je kabinet gradonačelnika, Igora Pavličića, prekinuo zvaničnu komunikaciju s Radiom 021, prvo saopštenje iz Gradske kuće nakon nekoliko nedelja pauze stiglo je u našu redakciju.

Otvoreni bazeni gotovi u junu

Radovi na otvorenim bazenima na Spensu biće završeni krajem juna, kaže pomoćnica ministarke omladine i sporta Zagorka Petrović Zlatanović.

SANU da utvrdi tačan broj žrtava Racije

Predsednik Memorijalnog društva "Racija 1942." Milan Radomir zatražio je danas od Srpske akademije nauka i umetnosti (SANU) da utvrdi tačan broj i poimenični popis žrtava fašističke Racije iz 1942. godine u Bačkoj.

Naprednjaci blokiraju ulicu ispred RTV

Pristalice Srpske napredne stranke danas će održati performans ispred zgrade Radio-televizije Vojvodine u vreme trajanja Dnevnika, nezadovoljni uređivačkom politikom te medijske kuće.